Over

De East side Comedy Night is dé verzamelplaats voor de comedians van hét moment.  De steevast uitverkochte East Side Comedy Night heeft een verrassende line up van verschillende comedians en een hilarische host die je lachspieren trainen. De gevestigde artiest maar ook aanstormend talent test hier zijn vondsten uit op het publiek.

Droog of sappig, intelligent of plat; alle soorten humor komen voorbij bij deze Urban comedy night. De rasechte Nijmegenaar én comedian Samir Fighil legt samen met sister in crime Nadieh Pennings, een relatie tussen het theater en het publiek dat zelden een theater bezoekt, maar wel enorm van lachen houdt. Met succes: tot nu toe is elke editie volledig uitverkocht! Het diverse publiek dat de voorstelling bezoekt, illustreert het soort comedy dat Samir en Nadieh hebben willen neerzetten; een programma dat entertainment biedt voor íedereen.

DSC0035

Sinds 2011 is East Side Comedy Night een uniek concept in Nijmegen. Resident DJ Odin (Lowlands, Woohah, Down the Rabbit Hole, en resident van Amsterdamse Encore Melkweg) draait de avond soulvol aan elkaar. East Side Comedy Night is een juweel van een comedyshow, eentje die de Keizerstad verdient!