ESCN 30 maart

Zet 30 maart East Side Comedy Night in Nijmegen in je agenda! Vol trots kondigen wij onze volgende editie aan met Theo MaassenRené van Meurs, Nabil Aoulad Ayad en Adam Fields! De MC van de avond is Jeroen Pater en achter de DJ set Odin Music

||Wil je erbij zijn? Tickets via http://bit.ly/2GR8nZA || 30 maart, East Side Comedy Night aanvang 20:30, Lindenbergzaal (grote zaal) Nijmegen || disclaimer: geen foto-of filmopnamen en geen aanwezigheid van pers toegestaan ||

Voorstel_Poster(2.3)_ESCN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s